feesten

Start

Los del sol
live-muziek
dansshows
feesten
mobiele muziek
winkelcentra
Sinterklaasshow
kerstprogramma
tropisch podium
Decorverhuur
Instellingen
videofragmenten
Referenties
Contact/prijzen

 

LOS DEL SOL verzorgt feesten, themafeesten, thema-avonden, live-muziek en dansshows voor alle soorten gelegenheden op maat, van kleine tuin- en huiskamerfeestjes tot groot opgezette personeelsfeesten, geheel verzorgde themafeesten, bruiloften, dansavonden, verjaardagsfeesten, surpriseparty's, recepties etc.
LOS DEL SOL beschikt over een eigen podium, licht, drive-in show en een professionele geluid en licht installatie, prachtige decorpakketten, thematische kledij etc.
Ook biedt LOS DEL SOL mogelijkheid om de gasten semi-akoestisch
bij de entree te verwelkomen, met een muzikale ontvangstact.

We verzorgen de volgende themafeesten (klik op de link of op de foto)

 

*CARIBISCH THEMAFEEST

                      

 

*SPAANS THEMAFEEST

 

 

*MEXICAANS THEMAFEEST  

    

*LATINO PARTY

 
 

*INDIANEN THEMAFEEST

 

 

*BRAZILIAANS THEMAFEEST

 
 

*OOSTERS THEMAFEEST

   

*FRANS THEMAFEEST

 
 

Feesten is een vak apart dat LOS DEL SOL perfect verstaat. Een feest heeft vrijwel altijd een opbouw nodig, zowel in repertoire als in geluidsvolume. LOS DEL SOL voelt de wens van het publiek precies aan en kan in het begin van het feest en tijdens het eten sfeervolle achtergrondmuziek aan tafel spelen en zo de sfeer opbouwen totdat uiteindelijk zelfs de muurbloempjes aan het swingen zijn.

Caribische muziek, Mexicaanse, Spaanse, Latijns,- en Zuid-Amerikaanse muziek spreekt iedereen, van jong tot oud aan. Mensen kunnen perfect stijldansen op alle uiteenlopende ritmes, maar ook de meest a-ritmische persoon zal in beweging komen op deze onweerstaanbare swingende muziek.
Verder zorgt de juiste interactie met het publiek ervoor dat iedereen loskomt; een muzikale ontvangstact, een spetterende openingsact, verschillende dansen die het publiek geleerd worden, een workshop initiatie salsadansen in prachtig sambakostuum, een tequila-act en een interactieve limboshow, een Braziliaanse sambashow.... Alles mag, maar niets moet!
Zo maakt LOS DEL SOL van elke gelegenheid een onvergetelijke feestelijke gebeurtenis!

              ____________________________________________________________________________________________

 LOS DEL SOL| Tel.: 0032-14 62 48 03| Gsm: 0031-6 53 18 37 81| E-mail: info@losdelsol.com